keskiviikko 15. toukokuuta 2013

5 päivää





Mulla ei oo enää montaa päivää jäljellä täällä, ainoastaan 5 kokonaista päivää ja 6 yötä. Tuntuu niin hyvältä tulla kotiin! Koko matkan ajan oon pelännyt sitä, etten tuu koskaan täysin hyväksymään täältä lähtöäni, mutta oon pelännyt turhaan. Mä en vois olla enemmän sinut sen kanssa, että Suomi odottaa mua jälleen. Mä haluan vaan saada mun perheen, ystävät ja oikeen elämän takaisin! Uskomatonta miten se mieli muuttuu, kun on kaukana pois kotoa; Aina vaan jaksoin miettiä sitä, miten tylsää mun elämä on ja jollain toisella on paljon kivempi, jännittävämpi ja hauskempi. Sekin piti kantapään kautta oppia ja tulla toiselle puolelle maapalloa toteamaan, että mä en tykkää siitä "kivemmasta, jännittävämmästä ja hauskemmasta" elämästä, mä rakastan sitä tylsää, normaalia arkea missä on rutiineja ja kaikki läheiset ympärillä tukemassa mua. Ei ollut ruoho vihreämpää aidan toisella puolella ja hyvä niin!


Kuluneet 2,5 viikkoa R on ollut täällä lomalla ja sen myötä mun koti-ikävä on noussut ihan huippuunsa. Tänään aamulla kävin saattamassa R:n SkyBussille ja kyllä mua harmitti etten ite päässyt vielä lähtemään. R:n kanssa ollaan oltu todellisia turisteja täällä ja mäkin oon päässyt tekemään turistijuttuja ja nähnyt, että missä mä oikein asunkaan. Ollaan koluttu lähestulkoon jokainen kauppakeskus läpi ainakin kerran ja munkin shoppailuhimo on saatu jo sammumaan. Lisäksi ollaan käyty  Eurekan Skydeckillä, Melbourne Zoossa, St. Kilda Beachillä ja kaduilla, Etihad Stadiumilla katsomassa australialaista jalkapallopeliä, Prahran Marketissa, Queen Victoria Marketissa, China Townissa vetämässä kiinalaisähkyt kahdesti, Harbour Townissa, Waterfront Cityssä, Crown Casinolla jne. Kyllä täällä tekemistä riittää jos vaan viitsii tehdä ja taas pitääkin todeta, että mä tuun ikävöimään tätä kaupunki niin paljon. R:n aika meni ihan liian nopeesti, kivaa on ollut ja paljon hyviä muistoja vaikka pirun kylmä täällä onkin.

 

Kerrankin ku mulla olis hirvee liuta kuvia niin, netti on liian hidas lisäämään niitä. Facebook -käyttäjät kuitenkin näkee ne täältä.



-K-

3 kommenttia:

  1. miks susta ei oo kuulunu mitää? :(

    VastaaPoista
  2. hei, onko kaikki kunnossa, kun susta ei oo kuulunut mitään? :'(

    VastaaPoista
  3. mikset oo kirjotellut mitään kotiinpaluustA??

    VastaaPoista